Visionen av vår Medlems lokal

Visionen av vår Medlems lokal

Alla har något att hitta i vår Möteslokal. Alla har möjligheter i vår Möteslokal. Alla har utrymme i vår möteslokal. Alla får chans till utveckling i vår Möteslokal. Alla kan vara medlem i vår möteslokal.

Medlem har möjlighet att hyra in sig för ett medlemspris. Medlem har tillgång till nyheter och veckans nytt i digital form. Medlem kan påverka på medlemsplattformar digitalt eller på plats. Medlem har möjlighet att påverka utbudet i form av rösträtt. Medlem har rätt till utvecklingskurser, vissa kostnadsfria och vissa till 30%. Medlem har möjlighet att bli ambassadör, ledare eller volontär. Medlem har även andra möjligheter att delta vid arbetstillfällen som egenanställd.

Ambassadör har möjlighet att vara PR för oss, vi uppskattar därför våra ambassadörer genom att ha kostnadsfria kurser, vissa aktiviteter där våra ambassadörer inte betalar, vi har även andra specifika event just för våra ambassadörer. Som ambassadör har du hjälp till att få in 10 medlemmar i vår gemenskap. Du har också varit en vänlig bror och syster för de nya medlemmarna och på bästa sätt värnat om att de förstår hur vår Medlems lokal fungerar.

Ledare har möjlighet att vara ledare vid event och aktiviteter i huset, som uppskattning inbjuder vi ledare till kostnadsfria kurser inom ledarskap. Vi har även möjlighet att erbjuda våra ledare att ingå i vår stab av egenanställda efter att ha deltagit i ett utbildningsprogram som vi har kostnadsfritt för alla våra ledare. Våra ledare får även en symbolisk tröja för att andra ska veta att de tillhör vår möteslokal. Det är ett hedersuppdrag att vara ledare. (En ledare leder främst sig själv och får andra med sig genom sitt föredömliga uppträdande).

Volontär har möjlighet att delta i de flesta av våra aktiviteter, det ska vara baserat på altruism och önskan att få hjälpa till och vara delaktig. Volontärer är mycket uppskattade och får ledning av våra ledare. På det sättet finns det en positiv anda i våra medlemslokaler. Våra volontärer får en grundkurs kostnadsfritt innan de startar som volontärer. Våra volontärer får ett medlemskort och en symbolisk inbjudan till en aktivitet höst och vår.

Arbeta i vår möteslokal

Det kommer finnas små arbeten i vår möteslokal, i Café, i vår konstverkstad, i våra stora lokaler som ljudtekniker, allt i allo, vaktmästare, städ och så vidare. Det går bra att utbilda sig i vår gemenskap och skriva in sig i vår arbetsplattform. Alla arbetar som egenanställda vilket gör att alla skatter och avgifter betalas i god ordning. Vi har en samarbetspartner, du kan skriva in dig direkt här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *