Välkommen som medlem

Välkommen som medlem

Välkommen som medlem i vår plattform Kuloreko, vi är glada att just du har kommit med och vill med det här välkomstbrevet berätta lite vad du har för förmåner som medlem. Du kan bli medlem om du trycker på länken här

Du kan ta del av alla medlemsförmåner från den ideella organisationen Bbeabridge och den ideella organisationen Klubb Vida Sana samt ta del och utbilda dig till freelancer, egenanställd i vårt samarbete med CoolCompany.

Vi har en hel del aktiviteter för dig som medlem, kurser för ledare, du kan vara ambassadör för oss eller stödmedlem. Du kan även ta del av mastermind kurser och veta med genom att prenumerera på våra nyhetsbrev och media kanaler.

Sommaren 2020 utbildar vi fler och fler DeVi Coacher till ett mycket fördelaktigt pris för medlem. Boka gärna in nästa kurs som startar för medlemmar inom kort

Vi organiserar olika kurser och coachar och vi värnar om att våra medlemmar ska kunna utveckla sina färdigheter inom våra områden som är Event, Coaching och allt inom Rutarbete, alltså alla arbeten som gör i ett hem eller trädgård eller liknande. Vi har en bokningssida där du kan boka in aktiviteter som medlem och få kursen till 30% reducerat pris på så gott som allt vi gör för medlem. 

Du får ta del av kostnadsfria kurser på Strandgatan 67 på torsdagar 18.00 om du är intresserad av att nätverka och skapa ekonomi utanför boxen. 

Vi har aktiviteter på onsdagar i Örnsberg i vår klubblokal på Junkergatan 1 nb. (tbanan, Örnsberg). Du är även välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte med någon av våra coacher om du är intresserad av att veta mer om någon av de kurser vi presenterar på vår bokningssida. 

Du kan ta del av våra nyhetsbrev i våra FaceBook sidor för medlemmar. MULTI MEMBER

Håll dig uppdaterad! Vi meddelar på vår FB grupp om veckans aktivitet i vår lokal i Örnsberg. 

Vissa av våra spännande medlemmar har själv kurser i våra lokaler och reducerar även priset 30%, vi har konstnärer, hypnosterapeuter, coacher, språk coacher och mycket mer. Titta in på vår hemsida under fliken mer om oss, eller boka direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *