Reko Medlemslokal

Kan du se vår Vision; (lyssna här om du föredrar) I en tid där nya innovativa vägar är nödvändiga, det är inte bara viktigt för att få ekonomin att fungera, det är även viktigt att vara en rollmodell för andra. Släpp därför dina föreställningar om hur det brukar eller ska vara och se vår Vision.

Vi har en plats där vi dagtid hyr ut plats till entreprenörer, artister, företag, föreningar, Café, Ljudstudio för radio kanal, podcast, ett HUBS för alla som önskar hyra en plats i Centrala Stockholm med ett bra Internet, bra pris, bra tillgänglighet.

Vi har en plats där vi kvälls tid har en tid för våra medlemmar inom kultur, utveckling och sociala aktiviteter som gynnar medlemmar och människor i området lokalt, nationellt och Online. (alltså för alla)

Allting är möjligt i en Värld där mycket är upp och ner. Ekonomi exempelvis. Vårt mål är att ha 5000 medlemmar. Styrelsen jobbar därför runt det runda bordet för att värna om medlemmarnas väl. Vi har därför enats om ett medlemspris 100 kr per år tryck här

I dag har kanske Kulturen aldrig varit viktigare, många är trångbodda och behöver en träffpunkt att träffas, många är ensamma och vet inte hur att komma framåt i livet. Vi kombinerar Digitalt och Mänskligt och Socialt i en ny hälsofrämjande anda. Tillsammans är vi starka!

Låt oss visa ekonomin dagtid tryck här

Låt oss visa kultur, aktiviteter och utveckling tryck här

Låt oss visa förmåner för våra medlemmar tryck här