Reko organisationer

Bbeabridge är en ideell organisation som verkar för att bygga broar, använda Kultur och bokförlag för att sprida kultur och stödja och synliggöra unga.

Vad kan vara viktigare än den Unga Generationen. Med två ambassadörer Dagny Carlsson, 108 år och Therése Neaimé som Hollywood Stjärna och även Stor Stjärna i Arabvärldens Dubai, sjunger och spelar roller som skådespelare och gör en stor insats med sitt projekt från Dröm till Verklighet. Therése Neaimé är född och uppväxt i Sverige med sin svenska mamma och libanesiska far.

Klubb Vida Sana, verkar för Enhet i ett medlemskap med alla som kan dela värderingar i fem ord. Hälsa, Holistisk, Harmoni, Öppenhet, Respekt för andra och sig själv

Vi synliggör även våra systrar och bröder som verkar i God anda runt om i Sverige;

Vi gillar verkligen andra. Här är andra som vi gärna lyfter. Har du tips på andra bra organisationer som vi bör lyfta, gå då in som medlem så kan vi synliggöra er också om vi ser att det ni gör kan hjälpa människor i utanförskap.

www.blavagen.nu Ett icke vinstdrivande socialt företag som hjälper arbetslösa och långtidssjukskrivna till arbete och bättre hälsa. De löser svåra smärtsamma problem och gör dem till möjligheter.

Vi har en mängd filmer för dig som är intresserad om alternativa vägar här

Är du inte medlem än, titta in på medlem sidan och skriv in dig du också!

Espanol