Kom som medlem till Utåls Gård

Kom som medlem till Utåls Gård

Varmt välkommen som medlem till vår Kurs och Kultur Gård i Roslagen, i närheten av Norrtälje. Gården heter Utål Gård 3.

www.utalsgard.com

Kul&Reko och Utåls Gård har startat upp ett samverkan och samarbete under 2020 och 2021. Du som medlem får komma till gården till ett mycket fördelaktigt pris.

På helger från torsdag till Söndag efter lunch används gården som kursgård. Du som medlem i vår plattform får alltid 30% rabatterat pris om du väljer att komma med på en helg aktivitet. Du kan boka på vår bokningssida, titta under present korten så får du direkt rabatten avdragen på priset.

Du kan titta på våra coacher och kursutbud HÄR

Du som medlem i vår plattform har dessutom möjligheten att komma till gården fredag eftermiddag till torsdag efter lunch, alltså fyra dagar för 500 kr endast. Det kan vara ditt ögonblick att skriva din bok, att fundera över dig själv eller kanske bara ta några dagar och byta ut ditt vatten. Utåls Gård har eget vatten som kommer mineralrikt och både gott och hälsosamt från nära 100 meters djup. Under bergshällen. Det gör att vi varmt rekommenderar dig som medlem att ta dig tid att sköta om dig under lugnet och den rika naturen på gården. Du kan även välja att komma en eller ett par dagar, då betalar du som medlem 200 kr per natt.

Du kan även som medlem komma ut på gården och välja alternativet volontär. Då ställer du upp med 4 timmar av din tid och får bo på gården kostnadsfritt och du får frukost och middag inkluderat (ps du får laga maten själv, men du får maten så att säga). Det kan vara ett bra alternativ för många, du kan även få ett volontär certifikat efter avslutad vecka. Det kan vara bra att ha referenser.

Det finns även möjlighet för dig som medlem att komma ut en helg tillsammans med våra musik producenter och producera, och lära dig musik. Som medlem betalar du 30 % mindre än andra gäster som medlem.

Att vara reko är att dela med sig, vi tycker därför att du ska berätta för dina vänner och bekanta om att vi finns och de fördelar det för med sig som medlem.

Tack! Vi tackar i förskott och tillsammans bidrar vi till att fler får mer.. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *