Social&Reko

När livet gick åt fel håll och vägen tillbaka är svår erbjuder vi Coaching och stöd för att steg för steg integrera tillbaka. (du kan lyssna på sidan här)

Vi är lyhörda och öppna och skapar tillsammans en bättre Värld. Anders Snickare i Los Hälsingland är med på tåget, bygger växthus av kvalité och äkta hantverk. Anders är duktig och har arbetat många år som snickare åt både Stockholms slott och många av Stockholms museum. Att gå in i väggen kan gå snabbt. Att ta sig därifrån kan ta ett halvt liv. Vi hjälps därför åt att skapa bättre förutsättningar och ekonomi för fler. Beställ gärna skräddarsydda balkong lådor där familjen kan plantera och växa. Hållbart samhälle börjar med ett hållbart arbetssätt och arbetstempo. Reko är att vara schysst, inga överdrifter åt något håll. Vi håller oss till att alla får betalt i god ordning och att våra kunder vet att använda oss och våra tjänster för en god sak skull.

Klubb Vida Sana är en ideell organisation med organisations nummer 802505-6584 och bankgiro 476-3561, Swish 1234400131

Alla som vill kan vara medlem i vår gemenskap om vi delar värderingar i fem ord. Holistisk, Hälsa, Harmoni, Öppenhet, Respekt för andra och sig själv.

Klubb Vida Sana är inte vinstdrivande utan är ett socialt företagande som stödjer och hjälper till att få livet att fungera bättre. Klubb Vida Sana tillsammans med den Ideella Organisationen Bbeabridge som inte heller är vinstdrivande samverkar. 2012 startade Bbeabridge och bygger broar och har kurser där vi hjälper till att uppdatera dem som önskar i nya bättre sätt att arbeta och förhålla sig på vad det gäller framtiden. Bbeabridge är även ett bokförlag och hjälper artister och författare och andra med digitalt stöd.

Bbeabridge är en ideell förening med organisationsnummer 802491-7778 och bankgiro 5272-8102

Använd gärna våra tjänster och gör dagens gärning och gå med som medlem i vår gemenskap av entreprenörer, artister, ideella organisationer och egenanställningsföretag med mera som alla samlas under samma tak www.kuliosakuriosaevent.com för en bättre Värld tillsammans

Boka våra tjänster här eller köp ett medlemskap om året och få alla våra tjänster, utbildningar och Coacher med 30% medlems rabatt.

Tillsammans bygger vi en bra hållbar Värld! Välkommen!

Arbeta med oss, tryck här