Eldsjälen i Kul&Reko

Eldsjälen i Kul&Reko

Som du säkert vet börjar allting med att någon sätter fart.

Jag heter Hannika och startade egentligen upp vad vi ser idag 2012 då jag samlade en grupp människor för att skapa en ideell organisation Bbeabridge för att hjälpa unga. 2016 Skapade vi nästa ideella organisation med DR Jorge Garcia Santos och hans team från Spanien runt Hälsa, Harmoni och Holistiska tankar, våra värdringar delade öppenhet och respekt för andra och sig själv. Vi gick sen vidare in och introducerade Transfer Faktor på Svenska marknaden. Ett mycket bra preparat för hälsa då immunförsvaret blir boastat till 437% och helt ofarligt. Många blev konfunderade och därför la vi ner den idéen och fortsatte med en LivsStil. Ja mycket har hänt sen dess. I dag har fler och fler slutit samman. Vi har en lokal på Standvägen där vi träffas och talar om Modern Ekonomi. Vi har även en klubblokal i Örnsberg där vi har träffats på onsdagar em. (nu har vi uppehåll med Corona). I en kris startar vi att lansera DeVi Coaching. En etablerad multikombi kurs och coaching där du som kund kan gå igenom en snabb intensiv kurs a 10 timmar och bli uppdaterad för att få mer kunskap, verktyg och trygghet i den omtumlade Värld vi lever i.

Som eldsjäl har nu mitt team kommit samman och tillsammans verkar vi nu för att under de nästkommande åren göra vad vi kan för att dra vårt strå till stacken för att uppdatera så många som möjligt i Sverige. Vi verkar för mer utveckling och mer sammanhållning. Vi jobbar mot 5000 medlemmar som vårt första mål. Med det målet i sikte vill vi skapa vår första medlemslokal, se en flik om detta under reko organisationer.. Med det sagt så lämnar jag lite utrymme för info om mig så hoppas jag att kunna backa ut och lämna över rollen som eldsjäl och övergå att vara en av de 18 nyckelpersoner i vår inre cirkel av fina människor med hjärtat på rätt ställe. Vår uppgift är fram till 31/12 -2021 att verka som rollmodell och för fler förmåner för våra medlemmar. Hoppas att du också kommer med på tåget nu när det står på stationen.

Hannika Öberg

info@hannikaoberg.com

+46 0760544974

www.hannikaoberg.com 

www.hannikaoberg.club  

Hej

Jag heter Hannika och har arbetat som lärare i många år både i Spanien och i Sverige. Jag har en längtan till att arbeta med lärarrollen på distans och fjärrundervisning.  Jag gick ut Sveriges första yrkesinriktade DPP Digital Pedagogisk Produktion på medieinstitutet och tog examen 2017. Jag arbetar deltid på en skola i Stockholm.Är ni intresserade av en träff så kan det gå bra, kanske online kan vara lämpligt. 

Jag har två lärar examen i Engelska C2 och i Spanska B2. 

Jag har arbetat som spanskalärare för högstadiet, engelsklärare och svensklärare och med svenska som andraspråk i flera år i olika skolor

Jag har ett stort intresse i att använda digitala former i språkundervisning, och använder det även idag en hel del. Jag utformar även digital undervisning i svenska, engelska och spanska.  

Jag är formad i Coaching genom Bob Proctors lärjunge så att säga 2005 – 2006. Jag har jobbat en hel del med personlig utveckling. Vi möts i mastermind på digitala plattformar för utveckling allt sedan 2006. 

Coaching och mastermind 2006-2018

Arbetserfarenheter

Skolor i Stockolm Stad, kommunala och privata mestadels på högstadiet. Aspudden, Bålbro, Vingåker, Alzahraa för att nämna några.

Boende i Spanien Katalonien 1986 – 2008

Studier

Personlig Utveckling Morten Ovegård (Bob Proctor Coach)

Personlig utveckling ACN, S.EN. Citigroup. Bob Proctor och många fler

Proficiency                   Cambridge   European Framework C2    1988 (lärarexamen)

EOI Escuela                      Oficial de Idiomas   Drassanes Barcelona   B2 (lärarexamen)

Pedagogik                         Gävle högskola 2012

Jungiansk psykologi        A kurs och B kurs  1995 samt 2009

DPP Digital Pedagogisk Produktion  2015 – 2017 Medieinstitutet

Huddinge Gymnasium 1980

Jag är utöver mitt engagemang som lärare mångsysslare. Författare, Coach, grundare för Ideella förening Bbeabridge och ordförande för Klubb Vida Sana. Jag är dock ej politik inriktad inte heller religiöst men dock väldigt socialt inriktad och ser att det finns en hel del att göra för varandra. 

Min största idol är Dagny Carlsson, vi är goda vänner och hon var varit Gudmor och ambassadör för Bbeabridge sen 2015. En rollmodell som få. Jag är imponerad på alla människor som ställer upp för den goda saken skull. Therése Neaimé är också en av mina idoler med hennes enorma engagemang för andra och den goda saken skull och för att hon också är vår ambassadör på Bbeabridge. Tack för att du tog dig tid att läsa dessa rader. Vi kanske ses på ett kommande event eller liknande där du bor under kommande år. Ha det gott Vänligen Hannika

Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *