CooloReko

CooloReko är ett samlingsnamn för vår plattform med fokus på Modern Ekonomi. Fler och fler börjar inse att gamla former är ute. AI tar över mer och mer.

Veckans Blogg; För dig som medlem; Temas som berör! Är du inte medlem än, skriv in dig nu och kom in i alla våra forum för medlemmar.

Vi coachar dem som önskar in i förståelse för nya sätt att skapa ekonomi som sidoinkomst, passiv inkomst, e handel, Internet handel, Digitala böcker, Digitala kurser och ger även kunskap och redskap för att kunna relatera till nya former.

Vet du vad den fjärde industri Revolutionen är för någonting och vad och hur det kommer att påverka dig och de dina?

Har du en aning om vad AI har skapat inom börsen och ny ekonomi? Vet du hur pengar växer som gräs på internationella marknaden.

När vi ska lära oss laga mat går vi till en kock, när vi ska lära oss köra bil går vi till en bilskola. När vi ska lära oss om ny ekonomi, går vi till vår granne eller familj som har mindre koll än vi. Är du en av dem som gör så?

Välkommen att ta del av kurser runt om i Stockholm och Online för att ta första stegen in i ny Digital Valuta, Sidoinkomst och ta del av kunskap från människor som redan lever i den nya tidsåldern. Boka ett möte HÄR

Fler videofiler om temat ekonomi tryck HÄR

Espanol