Arbeta med oss

Arbeta med oss

När du arbetar i vår gemenskap går du först in och solidariskt blir medlem för 100 kr om året

Därefter skriver du in dig i Cool Company, det är ett företag som ser till att du är försäkrad och betalar skatt i god ordning och får semesterersättning och all formalia ordnad under ditt uppdrag. Du sätter själv pris på ditt arbete. Våra mentorer och coacher hjälper dig att starta upp genom ett kostnadsfritt möte online.

Nu är du egenanställd och arbetar i vår gemenskap, som medlem kommer du in i våra medlemsgrupper och kan lära dig mer och mer om hur saker fungerar i den nya tidens sätt att arbeta. Vi har en mängd gratis kurser för medlemmar och även kurser som DeVi Coaching som du kan göra för ett mycket förmånligt rabatterat pris där du själv väljer hur du gör med betalningen om du lägger upp den månadsvis, du kan som medlem steg för steg växa och ta fram din bästa sida som du kanske inte känner till idag.

Du får kostnadsfri rådgivning och kan även välja att växa i våra mastermind grupper, du kan lära dig arbeta i ett av Världens främsta Network genom att som medlem komma på våra presentationer på Strandvägen 67 i Stockholm på torsdagar eller till andra träffpunkter Online.

Vi hjälper dig som medlem att bli starkare genom att finnas som stöd, förklara bra vägar hur att få saker att fungera i god ordning. Du bestämmer hur du vill finnas med oss. Genom att vara medlem är du inbjuden att delta i en mängd utbildnings kurser och utvecklingsportaler. Du kan välja att endast skriva in dig i vår samarbetspartner CoolCompany och sen fortsätta din väg som egenanställd. För mer info beställ en kostnadsfri konsultation om du önskar genom att trycka här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *